23 Temmuz 2013

Buyincoins.com


Merhaba, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için Web Sitemiz yenilenmiştir. Lütfen yeni sitemizde yorumunun güncel halini okumak ve çok daha fazla fazla yoruma ulaşmak için buraya tıklayın.

BUYINCOINS.COM
Son zamanlarda yıldızı parlayan ve tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de geniş bir kullanıcı kitlesi yakalamış olan Buyincoins.com, gerçekten de adından anlaşılacağı ve iddia edildiği kadar en ucuz Çin sitesi mi?

Gelin detaylarını hep birlikte bir de uzmanından okuyalım... 

Yazar Yorumu: 
Merhaba Arkadaşlar...
Bugünkü konumuz son zamanlarda ilginin giderek artarak bugün bir fenomen olmuş yurt dışı alış verişlerin uzakdoğusundan çok popüler bir site "Buyincoins.com" 

Bu popülerliği kazanmış olmasının en büyük nedenlerinin başında; elbette öncelikle güvenilir, hızlı ve tartışmasız en ucuz, üstelik tüm dünyaya "shipping free" yani ücretsiz gönderi hizmeti veren bir online alış veriş sitesi olması. Üstelik görsel anlamda şimdi daha modern, kullanıcı dostu ve de hızlı bir arayüzü var. 

Yıllardır neredeyse tüm online alış veriş sitelerini araştırıp, takip ediyorum ve alış veriş yapıyorum. Konu ile ilgili ciddi bir bilgi birikimim ve arkadaşların tecrübelerime olan güveni var. Buyincoins ile tanıştığımdan bu yana her zaman alışverişlerimde ilk tercihim olmuştur.

Şimdi biraz detaya inelim; 
Sitede giyimden aksesuara, elektronikten hediyeye, telefondan tablete, oyuncaktan yedek parçaya kadar neredeyse aradığınız her ürüne ulaşmak mümkün... 

Alışverişlerimizi gerçekleştirebilmek için öncelikle bir PayPal hesabı sahibi olmalı ve bu hesabımıza bir kredi kartı eklemeliyiz. PayPal'in sitesi zaten Türkçe, adım adım bu işlemi gerçekleştirmek, anlaşılır dili ile sadece bir kaç dakikanızı alacaktır. Lütfen Paypal için BURAYA Tıklayın

"Neden PayPal kullanmalıyız?" sorunuzun cevabı ise, sitenin başka ödeme seçeneği kabul etmediği gibi, ödediğiniz paranızın güvenliğini de PayPal'ın sağlıyor oluşu. 

Kişisel tercihim, PayPal kullanmayan online sitelerden alışveriş yapmayı kesinlikle reddediyorum! Siz de öyle yapın. 

Sitenin fiyatları kesinlikle rakipsiz! Siz de kıyaslayın, ne demek istediğimi daha net anlayacaksınız. Bu rakipsiz fiyatlara bir de ek indirimler bindi mi insanın inanın bütün siteyi alası geliyor :) Bu konuya birazdan yine değineceğiz. 

Ayrıca alış veriş sepetinize eklediğiniz her ürün için ek 0.1$ daha indirim alıyorsunuz. Üstelik siparişiniz kargolanmaya hazır olduğunda paketinizin resmini hesabınızdan görüntüleyebilmeniz ise hoş bir detay olmuş. 

Kargolama ücretsiz, bu da demek oluyor ki aldığınız her ürün kapınıza kadar ücretsiz olarak ulaştırılıyor. 30$ üzeri alış verişlerinizde takip kodu ücretsiz ya da 1.9$ daha ödeyerek sepetinize takip kodu ekleyebiliyorsunuz. Bu şekilde kargonuzun postada kaybolma ya da çalınmasının önüne geçtiğiniz gibi, gün be gün kargonuzu online olarak da izleme imkanına sahip oluyorsunuz. 

Şimdi de merakla beklenen üyelik indirimi ve indirim kuponları konusuna geri dönelim: 
Yapılacak en sorunsuz ve garantili indirim ve en akıllıca tercih sitenin üyelik indirimini kullanmak; 



İndirim kuponları belli zaman aralıklarında ve belirli ürünler için geçerli oluyor ve genellikle 2% ile %6 üzerine çıkmıyorlar. Yani her zaman ulaşılır değiller. Bu sebeple açacağınız yeni bir üyelikte bu fırsatı mutlaka yakalayın çünkü sonradan bu indirimi almak ne yazık ki mümkün olmuyor! 

Resimde görüleceği şekilde girilecek olan "discountnow" kodu, siteden ilk alış verişinizde ve tüm ürünlerde geçerli olacak %5 ek indirim hakkı tanıyor ve tutar otomatik olarak alışveriş sepetinize yansıyor. 

Ayrıca sitenin Türk kullanıcılarına (Türkiye'den büyük ilgi gördükleri aşikar) özel olarak hazırlanan "Buyincoins.com Help Desk" Facebook yardım sayfası da mevcut. 

Yine buradan indirim ve promosyonlar, ilginç ürün ve duyurulara ulaşmak ve Türkçe destek almak da mümkün, bunun için sayfayı beğenmeniz ve takip etmeniz yeterli. Bu konuda daha hızlı ve ilgili olduklarını söyleyebilirim. 


Bitirmeden önce son söz olarak; henüz Buyincoins ile tanışmadıysanız ya da ilk yurt dışı alış verişinizde gümrük ve kargo gibi engellerle karşılaşmak istemiyorsanız, Buyincoins'in kesinlikle en doğru seçim olacağından şüpheniz olmasın. Yine aklınıza takılan soruları, konu altındaki mesaj panelinden de iletebilirsiniz :) 


ARTILARI:
  • Türkçe Destek
  • Çok Ucuz Ürün, Güvenilir Site ve Hızlı Gönderi
  • Ücretsiz Kargo
  • Üyelik İndirimi

EKSİLERİ:
  • Ürün çeşitliliği
  • Sadece PayPal Ödeme Seçeneği
  • Müşteri Hizmetleri yetersiz
  • ve İngilizce'ye yeterince hakim değiller

13 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok güzel bir yazı olmuş teşekkürler.

Koray dedi ki...

ilk siparısımı verdım indirim ıse yaradı, calısmalrınızn devamınıı dılerm...cok sagolun.

Unknown dedi ki...

İşe yaramasına sevindim. İyi alışverişler.

donanımhaber dedi ki...

Blur hocam tecrubesini konusturmus yine... Yeni yazılarını da gormek isteriz, takipteyiz :)

Adsız dedi ki...

blur üstadıma selamlar

Adsız dedi ki...

Hocam eskisi kadr forumda aktif değilsin. yeni yazılarını görmek istiyoruz. bir ses ver.

Blur dedi ki...

Arkadaşlar yoğun ilgi ve alakanız için teşekkürler. Burada bile bu kadar takipçim olacağını düşünmemiştim :)

Donanımhaber'de her gün gelen pm'lerinizi yanıtsız bırakmıyorum. Ancak mesajlarınıza cevap vermek bayağı bir zamanımı aldığı için yeni incelemeler yapmak ya da konulara katılmak çoğu zaman mümkün olmuyor.

Anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyorum. Hepinize selamlar ve blog sahibi arkadaşım Doğa'ya başarılar... :)

Sexist dedi ki...

Hocam senden detaylı ebay incelemesi bekliyoruz

Adsız dedi ki...

zaten kayıtlıysak indirim alma şansı yokmudur acaba ?

Blur dedi ki...

+1 'e cevaben;

Bu yeni üyelere sunulan bir ayrıcalık olduğu için geri dönüşü yok. Ancak yeni bir hesap açarak fırsattan yararlanabilirsiniz ;)


Bu arada site görsel ve işlevsel bakımdan güncellendiği için yazının bazı yerlerinde düzeltmeler yaptım. Bir kaç güne kalmaz incelemenin güncel halini yine buradan takip edebileceksiniz.

Herkese keyifli ve sorunsuz alış verişler dilerim...

Rathore dedi ki...

Aawesome ve güvenilir bilgi sağlamak için teşekkürler. öyletelekupon

mehter dedi ki...

Harikasın üstad, site yenilendi sen de yazıyı güncellemişsin hemen ;)

Unknown dedi ki...

Arkadaşlar, 5-6 çeşit farklı ürün alacağım. Ürünlerin bir kısmını yani önce temin edilenleri kargoya verip geri kalan sonra temin edilenleri farklı bir günde kargoya verip gönderiliyor sanırım. ben önce temin edilen ürünlerin bekletilip, geç temin edilen ürünler ile birleştirilerek bütün ürünlerin tek pakette aynı gün gönderilmesini istiyorum ama sipariş notu yazacak kadar ingilizcem yok. Sizden ricam ingilizce olarak örnek metni yazmaniz. Yardımcı olursanız çok teşekkürler.
Ayrıca; siparişin toplam değerini 70 USD olarak yazın 90 USD'yi geçerse gümrük vergisi ödemem gerekir, notunu ingilizce olarak yazarsanız. Teşekkürler.