23 Nisan 2014

RENAULT CLIO 1.2 JOY

RENAULT CLIO 1.2 JOY

Clio 4. nesilde çok farklı bir tasarımla karşımıza çıkıyor. Ayrıca bu donanım ve güvenlik ekipmanlarını Clio'da bu fiyata bulabilmek çok büyük bir artı. Tabi eğer aradığınız kalite, performans, sağlamlıksa kullanıcılarının sözlerine dikkat etmenizde fayda var.

Yazar Yorumu: Arkadaşlar, aracımı 6 aydan fazla bir süredir kullanıyorum. Sıfır aldığım araçta Joy donanımına park sensörü ve stepne eklettim. Donanım ve uygun fiyat isteyenlerin kesinlikle tercih edebileceği bir araç. Yeni Clio 1.2 Joy donanımında yokuş kalkış desteği, hız sabitleyci, ESP, ASR, çekiş kontrol sistemi vs. güvenlik donanımının bu araçta standart olması müthiş. Ayrıca yeni Clio'nun tasarımı çok başarılı olmuş. Diğer modeller artık kendini tekrarlamaya başlamışken Renault yeni bir soluk getirdi. Dış görünüşü bence çok iyi, yolda dönüp bakanları da hesaba katarsak tek böyle düşünen ben değilim sanırım.

Evet donanım iyi fakat iç mekan kalitesi çok düşük. İnternetten pek çok yorumu ve forumlarda anlatılanları dikkatle okudum. Bu segmentte ve donanımda bir araç diğer markalarda dörtte üç daha pahalı. Bu sizin tercihiniz, ya donanımlı fakat kalitesi düşük bir aracı ya da kaliteli fakat boş bir aracı tercih edebilirsiniz...

Yorumun devamını okumak için lütfen tıklayın...
Bütün otomobil yorumlarımızı okumak için lütfen tıklayın...

Hiç yorum yok: