20 Nisan 2014

Seat Altea XL

Seat Altea XL

Zekice düşünülmüş iç alan kullanımı , yüksek tavanı ve fonksiyonel koltuklarıyla SEAT Altea XL tam bir aile aracı. Adından da anlaşılacağı gibi SEAT Altea XL daha büyük. Dizel 1.6 TDI motor ve DSG otomatik şanzıman karışımı heyecan verici. Aynı zamanda donanım konusunda da sizi memnun etmeye aday.


Kullanıcı Yorumu: Aracı aldığım gibi tatile gittim. Dönünce Beyaz Balina'yı yıkattım ve dinlenmeye bıraktım. Yaklaşık 1000 km yolculuk yaptık. İnanın ne ben ne de çocuklar yolculuk boyunca arabadan inmedik. Hatta öyle ki 1,5 saatlik feribot yolculuğunda bile araçtaydık. O derece yani. Yakıt alırken bile arabadan inmedik. Tabi yakıt konusunda çok cimri olduğunu belirtmeliyim. Dizel otomatik araç kullanmanın artıları tabi. Kesinlikle geniş hacimli bir geniş aile aracı arayanlar için çok iyi bir seçenek. Ayrıca hem vites hem de motor teknolojisinin Volkswagen ile aynı olduğunu belirtmeliyim.

Altea ile ilgili ilk izlenimlerimi anlatmaya çalışayım:

Öncelikle donanım/fiyat/fayda/performans olarak verdiğiniz paranın karşılığını size fazlasıyla veren araç.(X markanın Y model ve boş araçlarının 45-47binlerden satıldığını düşünürsek. Yorum yayınlandığında bu aracın fiyatı 55400TL idi)

Hiç yorum yok: