23 Nisan 2014

KARDA ARAC KULLANMA REHBERİ

KARDA ARAC KULLANMA REHBERİ

Kış iyiden iyiye bastırdı. Peki kaçımız karlı, buzlu yollarda araç kullanmayı "gerçekten" biliyoruz. Burada kendi bildiğim teknikleri paylaşacağım ama bu sayfayı daha geniş paylaşım için açıyorum. Lütfen siz de altta yorumlar bölümünde kendi tecrübelerinizi paylaşın, amacım herkesin işine yarasın.

Yazar Yorumu: Selam arkadaşlar, sitede otomobiller için kullanıcı yorumları yayınlıyorum. Fakat kışın iyice bastırdığı şu günlerde herkese faydalı olması için kışın araç kullanmanın püf noktalarını yayınlayacağım. Aslında en iyisi kendinize güvenmiyorsanız hiç trafiğe çıkmayın ama zorundaysanız aşağıda maddeler halinde başlayalım.

Kış Lastiği: Evet artık kış lastiği bir zorunluluk oldu. Trafik kontrollerinde eğer aracınızda kış lastiği takılı değilse ceza alıyorsunuz. Kış lastiği cezasının ne kadar olduğunu bilmiyorum ama hiç bir ceza, hiç bir kış lastiği hayatınız veya sağlığınız kadar değerli değildir. En güzeli alın bir takım geçin. Kış lastiği seçiminde en iyi olanı bilindik markalardan seçim yapmaktır. Ancak maliyet göz önüne alındığında bunların yan sanayisi olan çeşitli markalar da alınabilir. Yani televizyonda reklamı yapılmayan, gazetelere ilan vermeyen, promosyonları az olan... bu markaların maliyetleri elbette daha düşük olacaktır. Ucuzluğunun en önemli nedeni budur. Buzlu-karlı yol performansı daha düşüktür ama çok da kötüdür diyemeyiz....

Yorumun devamını okumak için lütfen tıklayın...
Bütün otomobil yorumlarımızı okumak için lütfen tıklayın...

Hiç yorum yok: